Profil

Book en tid


ProfilOm mig:

Charlotte Gringer.

Klinikejer og uddannet kosmetiker ved en økologisk hudplejeklinik i København. Efteruddannet i traditionel og kosmetisk Cupping og Gua Sha.

Har stor erfaring med voks og sugaring, særligt intimområdet.

Jeg elsker mit fag og brænder for at hjælpe min kunder med deres hudplejeproblemer, men også for dem der bare gerne vil have en afslappende ansigtsbehandling.

Jeg arbejder udfra at skønhed kommer ved at skabe en balance mellem det indre og det ydre. Til mine behandlinger bruger jeg en kombination af holistiske, økologiske og traditionelle metoder, for at opnå de bedste resultater.
Det giver mig stor tilfredsstillelse at behandle mine kunder, og se dem afslappede efter behandlingerne. Jeg elsker at rådgive mine kunder og give dem gode råd de kan bruge i deres hverdag, når det handler om hudpleje.

Om Klink no.11:


I Klinik no11 er vores behandlinger baseret på holistisk hudpleje, vi arbejder udfra at skønhed kommer ved at skabe balance mellem det indre og det ydre.

Det handler om at skabe balance i kroppen, for at undgå eksempelvis stress i kroppen og urenheder i huden. Ubalance i kroppen kan bl.a. få huden til at reagere med urenheder, rødme eller dehydrering. Det er derfor vigtigt at give sig selv den rigtige pleje, som er noget vi alle kan have brug for. Det er ligeledes vigtigt at man bruger de rigtige hudplejeprodukter for at undgå ubalance.

Vi tilbyder hudanalyser for at sikre, at vi finder det bedste behandlingsforløb til dig og din hud. Hudanalysen er et vigtigt redskab, da vores hudtilstand hele tiden ændrer sig, bl.a. afhængigt af vores omgivelser og hvor vi er i vores liv.

I Klinik no.11 arbejder vi med et godt udvalg af bl.a. økologiske produkter og andre kvalitetsprodukter der nærer huden med naturlige olier og mineraler, og vi er altid på udkig efter nye produkter som kan levere de resultater vi ønsker.

Vi arbejder med Environ Skin Care, en produktserie med A & C vitaminer som styrker huden ved bl.a. brug af antioxidanter. Environs produkter er hypo allergene og indeholder ikke farvestoffer. Konserverings- og duftstoffer anvendes kun, hvis absolut nødvendigt

Du er altid velkommen til at spørge ind til hvilke produkter vi bruger til vores behandlinger.

I klinikken sælger vi produkter fra Environ Skin Care, Sanzi Beauty, Kure Bazaar samt diverse redskaber som bl.a. pincetter og natursvampe.
 
Åbningstider


 
Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk