Klinik no.11
Holistisk hudpleje

Klinikken ligger i København N på indre Nørrebro tæt på 
Sankt Hans torv. Her tilbyder jeg skræddersyet ansigtsbehandlinger, hårfjerning med sugaring og voks, farvning af vipper og bryn i rolige og afslappende omgivelser, hvilket også er kendetegnende for mine behandlinger. Du kan også booke forskellige massager, bl.a. en dybdegående ansigtsmassage hvor jeg arbejder med Gua Sha.

I Klinik no11 har jeg fokus på holistisk hudpleje for at opnå bedre resultater for både den indre- og ydre skønhed.
For at skabe et sundt indeklima i klinikken, har jeg udvalgt særlige planter der er kendt for deres evner til at rense luften.
 
Hos mig får du et åndehul fra din travle hverdag. Jeg er nærværende og opmærksom på dig og dine behov under behandlingerne. Derfor bliver der kun booket en aftale af gangen.
Uanset om du har haft en travl dag på arbejdet eller om du er stresset pga. bryllupsplanlægning, så vil du altid finde ro i Klinik no11

Forkæl en du holder af med et gavekort

Jeg laver gavekort efter dit ønske, og sender det gerne.

Det kan bestilles online ved at klikke på "booking" i menuen, via mail og telefon
eller du kan komme forbi klinikken.

For køb af gavekort og produkter i klinikken, bedes du venligst aftale en tid.

CHARLOTTE GRINGER

Klinikejer og uddannet kosmetiker.
Efteruddannet i traditionel og kosmetisk Cupping og Gua Sha.
Jeg finder stor inspiration i den holistiske verden med tanke på livsstil og velvære. Har tidligere arbejdet med økologisk hudpleje, som også nu præger miljøet i Klinik no11. Jeg har valgt at arbejde med Environ Skincare, som ikke er økologisk, men som på den mest skånsomme måde, giver de bedste resultater.

Har stor erfaring med sugaring og voks, særligt intimområdet.

Jeg elsker mit fag og brænder for at hjælpe min kunder med deres hudplejeproblemer, men også for dem der bare gerne vil have en afslappende ansigtsbehandling eller -massage.

Jeg arbejder ud fra at skønhed kommer ved at skabe en balance mellem det indre og det ydre. Til mine behandlinger bruger jeg en kombination af holistiske, økologiske og traditionelle metoder, for at opnå de bedste resultater.

Det giver mig stor tilfredsstillelse at behandle mine kunder, og se dem afslappede efter behandlingerne. Jeg elsker at rådgive mine kunder og give dem gode råd de kan bruge i deres hverdag, når det handler om hudpleje.

klinik no11 på Instagram

"Skønneste behandlinger af Charlotte. Kan kun anbefale hende og hendes klinik, super skønt sted at komme 🌸"

Scroll to Top

Nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.